Still trying

2009.12.08. 12:08 | SYNG | Szólj hozzá!

Címkék: video off tecső

Lazán kapcsolódik az előzőekhez, hogy néha szoktam a "jútyúbra" való feltöltéssel is próbálkozni, de a videókat általában visszautasítják a jogok és duplicated contentre hivatkozva. Sőt már bannolással is megfenyegettek a feltöltött tartalom miatt. (pl ezt sem engedték, mert a ... csatorna tulajdona és tönkre mennének belé, ha felraknám :) Azt hiszem talán érdemesebb kevésbé ismert dolgokat feszegetni, mint például ez:

The  Twang - Two Lovers

című videóját csodával határos módon (eddig még) nem dobták vissza. Talán, mert a többi verzió ami fent van belőle, elég rossz minőségű. Amúgy a szám jóféle brit indie muzsika. Nem rajongok különösen a modern angol rockzené-ért, de meg kell hagyni h ez a dal + a klipp nagyon jól sikerült. Akinek bejönnek a hasonló zenék az nyugodtan próbálkozhat az Editorsal is.

A bejegyzés trackback címe:

https://syngmaster.blog.hu/api/trackback/id/tr561582448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása