Back Again!

2009.04.23. 08:37 | SYNG | Szólj hozzá!

Címkék: hiphop funktasztikus interfunk

Végre megjelent Interfunk azaz Funktasztikus lemeze melyet már nagyon vártam: 

Funktasztikus:
Jelentések Fanyarországról

hol is kezdjem... szóval az előadó aki Interfunk / Funk N Stein néven már jó ideje készít lemezeket, kezdetben funky/disco! stílusú dalokkal (Táncparkett varázsa 1-2) tűnt fel a hazai undergroundban. Az elmúlt tizen-pár évben igen változatos zenei pályát futott be, ugyanis a Klikk csapattal közreműködött (139km), a Kamikaze duót erősítette két album erejéig illetve szóló albumot is letett az asztalra. Már a kezdeti, könnyedebb nótáiban is fel lehetett fedezni azt, hogy nem mindennapi tehetséget hordoz a hangjában, tudnillik Interfunk hihetetlen sebeséggel képes a rímeket a mikrofonba zúdítani úgy, hogy közben mindet egyes szót helyesen kiejt! 2002-ben készített 1 rap-lemezt: Egy átlagos külvárosi történet címmel ami igencsak odapakolt a stílusnak. Szövegeivel sötét és hiteles képet festett az (a napjainkban is) aktuális társadalmi helyzetről.
Új lemezével, a Fanyarországgal ezúttal is nagyon rátapintott a lényegre,  olyan  az egész mint egy szociológiai tanulmány a hanyatló társadalomról. Persze azért nem a totális depresszió jellemzi, inkább gondolatébresztő jellegű dalokat tartalmaz. A 18 track között itt-ott nosztalgikus hangvételű betétek hangzanak fel, valószínűleg abból a bizonyos achívumból mellyel tavaly büszkélkedett Funk. Aki szerette az "átlagos külvárosi" albumot, megnyugodhat mert ez is legalább olyan jóra sikerült !

A lemezt itt rendelhetitek meg: 2000 HUF +pkg ellenében !     

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://syngmaster.blog.hu/api/trackback/id/tr651081394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása