SyngMaster recommends

something for your Mind, your Body and your Soul...

Linkblog

Minden jó, ha jó a vége

2008.12.31. 11:22 | SYNG | 1 komment

Címkék: hiphop bobakrome vacuum

Az év utolsó napjaiban került a lejátszómba a legújjabb Bobakrome hanganyag: 

Bobafett >> Aludnifogtál



Tekinthetjük akár egy (számomra megkésett) karácsonyi ajándéknak is, ami újraéleszti a lassan feledésbe merülő Vacuumos hangulatot. Krome bácsi ismét egyedit alkotott! Annyi biztos, hogy megynyugtató módon, még mindíg saját útját járja zeneileg és szövegileg. Ezútal egy kis 90-es évek rapmetal  és garázsrock feeling vegyült a az egyépként időtlen űrhangzásba(hello haegemonia).
A témák közt szerepel: aktuálpolitikai fika (Nénike*****), underground nosztalgia (Multicore****), olasz halandzsa (Ola***), narkós megőrülés (Por*), gyárimeló vergődés (Gyár****), fejvadász kalandok (Starwars****).
Nyilvánvaló, hogy a  "Direkt torz" albumot nem egyszerű felülmúlni, az tuti, hogy aki eddig komálta Boba bá-t nem fog csalódni, akinek meg nem jött be, az nem fog az "Aludnifogtál" hatására  rákapni a hazai underground egyik legkreativabb szereplőjére. 
Ja és az albumot letölthetitek innen!!!!!!

KÖSZI BOBA, Digup 4 VacuumAirs!

A bejegyzés trackback címe:

https://syngmaster.blog.hu/api/trackback/id/tr8850020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kenedy 2009.04.17. 00:10:33

Hali!!
Most találtam rá erre az oldalra,és azonnal regisztráltam.Na nem azért mert annyira tettszik az oldal,(mondjuk egészen rendben van...)hanem azért,mert ekkora hülyeség(ek)et,még nem láttam szakértő véleményként tálalva,mint amekkora itt tálalva vagyon.

Bobafett-Aludnifogtál:

Nem Bobakrome lemez,kedves kritikus,( a zenékért,a keverésért,és kettő darab közreműködésért felelős)hanem BOBAFETT!!!Azért ez a borítóból nyilvánvalónak kellene,hogy legyen...
Bobafett neve a nyíregyházi(ex) G.O.D. formációból kellene,hogy ismerős legyen a régebbi rap arcoknak,akiknek meg mégsem,azok NE írjanak (rap)lemezkritikát!!!!!
Főleg ne jelöljék csillagokkal a számok minőségét,mondanivalóját,mikor nem is értik,miről szólnak,illetve milyen nyelvű halandzsák!!!
Spanyol halandzsa,(Ola)szódabikarbóna,(Por)és nem akarja felülmúlni a DirktTorz című lemezt,mert ez nem Bobakrome lemez,hanem Bobafett!!!!!

Ez csak egy(vagy pár) észrevétel...amúgy szerintem is masszív,ütős cucc,az én lejátszómban is bérelt helye van!!!

Csak nem tudtam elmenni szó nélkül,a kapufák mellett!!!

További !!!JÓ!!!!! lemezkritizálást!

süti beállítások módosítása