SyngMaster recommends

something for your Mind, your Body and your Soul...

Linkblog

Offline sessions

2008.12.20. 08:49 | SYNG | Szólj hozzá!

Címkék: hiphop radio tilos

Mióta nem rendelkezem állandó netkapcsolattal (költözés + egyéb rajtam kívül álló okok miatt), kénytelen vagyok hozott anyagból dolgozni, ami annyit jelent, hogy semmi netrádió, letöltés ... viszont ott vannak az elmúlt évek során összegyűjtögetett zenék/filmek. A személyes archívumból (kb. 100 Gb mp3,ogg audio) előkerültek régen vagy sosem hallott darabok:

Aktuális kedvenceim a Tilos Rádión futó(tt)


Totoya Klub


felvételek. A műsor dj Cadik nevével fémjelzett utazás a Hiphop világába, egyaránt érintve a hazai és külföldi (föként amerikai esetenként francia, stb.) területeket. A magával ragadó hangulat a király zenéken kívűl, Cadik "sleppjének" is köszönhető, akik a felvételeknél közreműködtek helyenként freestyle-ozással vagy dumálással. A Totoya klub szereplői (teljesség igénye nélkül, hallomás után): Ponza, Buppa/Immc, Faktor, Zsola, Interfunk, +más vendégek. Szóval a résztvevők által teremtett atmoszféra néha olyannyira laza, hogy szinte érezni a stúdióban terjengő füstöt is ifuknowwhatimean ;). A muzsikák közül pár kivételtől eltekintve (ilyenek pl Gangstarr, MF Doom, Roots manuva, Talib Kweli ) nem sokat ismerek név szerint, de általában jóféle jazzy témákról van szó nem pedig izzadságszagú mainstream-ről. Pár link a hallgatáshoz:


http://tilos.hu/sounds/mixek/cadik-mezitlabas_mesek_010907.mp3
http://tilos.hu/sounds/mixek/cadik-totoya_klub_010909.mp3
http://tilos.hu/sounds/mixek/cadik-totoya_klub_020326.ogg
http://tilos.hu/sounds/mixek/cadik_ponza-totoya_klub_020910.ogg
http://tilos.hu/sounds/mixek/cadik_ponza-totoya_klub_021015.ogg

A műsor jelenleg is megy a
Tiloson kedd esténként!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://syngmaster.blog.hu/api/trackback/id/tr23832762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása