Friday Night Live

2009.02.15. 13:39 | SYNG | Szólj hozzá!

Címkék: koncert fehérvár idövan

Nemrég ismét láthattam az egyik kedvenc zenekaromat játszani a fehérvári Rasid nevezetű helyen: 

IDŐ VAN koncert

Ők egy fehérvári hobby zenekar, akik már sok éve rock, jazz & blues zenével örvendeztetik meg közönségüket. Saját számokat és feldolgozásokat is játszanak, az ismertebb dalokon (Ghostbusters, Ac/Dc... ) kívül általában olyan számokat is előadnak, melyekről nem sokan tudják, hogy eredetileg más előadótól származnak. Sajnos nemrég az egyik tag, Dóri kivált a csapatból, azonban nem sokáig volt női vokál nélkül az Idő Van. Berta Anita személyében új énekesre találtak a fiúk és néhány próba után színpadra is állhattak. Az új felállás szerinti első fellépésre január közepén került sor az Acél-ban, ahol egy nagyon jól sikerült koncertet adtak. A szórakozóhely törzsközönségén kívül, rám is jó benyomást tett az új énekes (és a hangja), aki talán a Zombie c. (Crambaries) dal alkalmával nyújtott igazán kiemelkedőt.

Most februárban ismét összejöttek egy kis zenélésre a Rasid pincéjében, ami egyébként nem túlzottan alkalmas az ilyen eseményekre, de hát Fehérvár már csak ilyen város. A Pénteki fellépésen Dóri is tiszteletét tette, mi több énekelt is pár számban. A koncert a zord körülmények (havazás, helyszűke) dacára, jól sikerült. Remélem az "öttagú Idővan" nem csak egyszeri alkalom volt, mindenesetre a változás/változatosság megtette hatását.
Akik meg nem jöttek el, azok majd a következőn ottlegyenek !!!

A bejegyzés trackback címe:

https://syngmaster.blog.hu/api/trackback/id/tr43885238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása