SyngMaster recommends

something for your Mind, your Body and your Soul...

Linkblog

Time 4 Breaks

2009.07.18. 19:20 | SYNG | Szólj hozzá!

Címkék: radio mix breakbeat icey

Nem nagyon rajongok azokért a dolgokért amik az Usa-ból származnak, ezúttal azonban kivételt kell tennem ugyanis

  Dj IceyAutomatic Static  

című műsora zenei minőségével igencsak megüti azt a bizonyos mércét. Icey hetente jelentkezik kb egy órás adással ami főleg jóféle breakbeat zenékből tevődik össze. Leginkább a Palotai féle Break Session-höz tudnám hasonlítani, azzal a kölönbséghel, hogy Icey-nál több a hiphop és house dallam +vokál  valamint  kevesebb a dub és ragga. Pár szolgálati közleménytől eltekintve nem pofáznak a műsorban. 

Kedvcsinálónak: Dj Icey féle törtütem >>>>

A már legalább 3 éve rendszeresen elékészített set-ekben az újdonságok mellet néhány populáris előadó is helyet kap, persze szigorúan break reedit formályában, mint pl: Lily Allen, Blue Öyster Cult, Police... A műsor futószalagon gyártás ellenére változatos marad és csak náhány olyan szám van ami több alkalommal is előfordul, mivel azok általában elég jók, könnyű szemethunyni az ismétlésük felett. Az egyetlen szépséghiba talán a mixek beszerzése/letöltése, mert sajnos még nem találtam olyan helyet, ahol tömegével fellelhetőek lennének, de hogy ez se okozzon gondot összegyűjtöttem pár adást:

Legujjabb 09.07.07; 09.03.06; 09.06.12; 08.04.29; 07.02.20;

továbbá...

A bejegyzés trackback címe:

https://syngmaster.blog.hu/api/trackback/id/tr371144117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása