Nesze : Kultúra!

2009.03.25. 11:02 | SYNG | Szólj hozzá!

Címkék: koncert new jazzy singas projekt

Már régebben felfigyeltem egy tehetséges magyar csapatra amit úgy hívnak: 

Singas project

     Érdeklődésemnek az volt az alapja, hogy a dolgok melyek nevében szerepel a "SING" álltalában érdekesek, gondoljunk például a Sing singre (börtön NY) vagy a szingularitásra és ott van még a Sing halleluja is :)
      Szóval a Singas project egy modern (acid) jazzt* játszó pécsi csapat akik 2005 óta vesznek részt hazánk és európa zenei életében. (Érdemes megemlíteni hogy Pécsről az utóbbi időben több minőségi zene származik pl: Punnany Massif, Pszicho mutáns!) A projekt kellemes, ötletes zenéjét különleges női ének kíséri angol nyelven. Ezidáig két alkalommal láttam őket élőben: koncertjük nem a féktelen bulizás jegyében telt, de mindenképpen "élményszámba ment". Hamarosan új albumuk jelenik meg - This is the theatre honey - címmel amit már nagyon várok (valójában a cd ismeretében/megjelenése után akartam írni róluk, de nem tudtam kivárni, mert úgy tűnik kissé csúszik a kiadás :( ). 

Akit érdekel a Singas hangzás az hallgassa őket myspace-n vagy a honlapon vagy vegye meg a lemezüket (hol is???) vagy látogassa koncertjüket...

Személyes kedvencem a Mousetrap, mert néha én is abban érzem magam:

*stílus nem pontosan behatárolható, de ezt már megszoktuk   

A bejegyzés trackback címe:

https://syngmaster.blog.hu/api/trackback/id/tr991024331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása